Vind de leukste reis

Camping Colline de Rabais

Virton / Ardennen / België
  8 van 8
Camping Colline de Rabais is een 4-sterrencamping in de heuvelachtige Gaume-streek met een gunstig microklimaat en staat onder Nederlandse leiding. De camping maakt deel uit van recreatiedomein 'Vallée de Rabais' met een mooi meer, recreatiemogelijkheden en een visvijver. Het park beschikt over een openluchtzwembad, een volleybalveld, jeu de boules, tafeltennis en kampvuurplaats. Tegen betaling kun je gebruik maken van broodservice, tennis, squash, vissen en mountainbikehuur. Voor eten en drinken is er een restaurant, snackbar, bar en een winkel.

Voor de kinderen is er een peuterbad, een speeltuin en een kinderboerderij beschikbaar. Tijdens de meeste schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma. Het Nederlandstalige animatieteam verzorgt een gratis recreatieprogramma voor jong en oud en tegen betaling kun je deelnemen aan een uitgebreid outdoor-programma met sportieve activiteiten.

Het park ligt op loopafstand van Virton. In het zuidelijkste puntje van de Belgische Ardennen, op een heuvel met prachtig uitzicht over de vallei. Centraal gelegen ten opzicht van Luxemburg-stad, Trier en Metz. Zo kun je in je vakantie eenvoudig vier lander bezoeken
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate