Vind de leukste reis

Fin-outdoor

Saimaa / Finland
  1 van 11

Fin-outdoor organiseert avontuurlijke kanoreizen in Finland, in de winter kouder en in de zomer warmer dan Nederland. Wij verwelkomen u daar graag voor één van onze arrangementen. Kom en geniet van ongerepte natuur, absolute stilte en avontuur. De uitgestrekte bossen, de oneindige meren en prachtige eilanden zullen u versteld doen staan.

In het Saimaa gebied in oostelijk Finland kunt u geweldig kanoën, fietsen en wandelen in combinatie met kamperen. Wij vangen u ter plaatse op en zorgen voor kano met toebehoren, wij brengen en halen u van het vliegveld of treinstation, zorgen voor de maaltijden en kampeerbenodigdheden en verstrekken tevens alle informatie die u nodig heeft.

 

In de prachtige omgeving van het Saimaa gebied zijn heerlijke plekjes om te overnachten. Na elke volgende bocht is het panorama weer anders, met interessante bezienswaardigheden. Er zijn rotstekeningen van 5000 jaar oud en wildleven in de vorm van otters, elanden, roofvogels en de unieke zoetwaterrob die alleen in het Saimaa gebied voorkomt.

 

U kunt bij ons ook de typische Finse mökki huren (gebouwd van boomstammen). Elke mökki is voorzien van de normale gemakken, met uiteraard een Finse sauna. Ze zijn gelegen aan het water op een ruim perceel, met een steiger of strandje, roeibootje en een buitenterras met gril. Heerlijk in de natuur! Kom net als ons genieten in Finland! Het is basic en avontuurlijk. Graag tot ziens!

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate