Vind de leukste reis

Reizen Indonesië geheel op maat

Indonesië
  6 van 6

Ongetwijfeld één van de mooiste landen van Azië is het eilandenrijk Indonesië, niet voor niets ook wel de Gordel van Smaragd genoemd. Een eilandenrijk met prachtige natuur, van ongerepte jungle tot vulkanen, van tropische stranden tot een exotische onderwaterwereld. Een eilandenrijk ook met een eeuwenoude en afwisselende cultuur en vele verschillende bevolkingsgroepen. Van de oude vorstendommen op Java tot de Papua's op Iran Jaya, van de Minangkabauers op Sumatra tot de Toraja op Sulawesi. Een eilandenrijk waar volop te zien en beleven valt.

Wat dacht u van de Borobudur, één van de grootste boeddhistische monumenten op onze aardkloot? Of liever één van de vele hindoeistische rituelen meemaken op Bali? Op zoek naar Orang Oetans op Sumatra of liever oog in oog met de Komodo varaan? Beklim een vulkaan of wandel door de rijstvelden. En ga op zoek naar de vele overblijfselen van het Hollandse verleden.

Wij bieden reizen aan naar alle bekende en onbekende eilanden van Indonesië. Of u nu een klassieke rondreis door Sumatra, Java en Bali wilt (maar dan wel met karakteristieke accommodatie), wilt luieren op een heerlijk strand of liever avontuurlijk door Papua trekt, Dimsum begin of the skype highlighting end of the skype highlightingkan het voor u regelen. Onze medewerkers hebben uitgebreide reiservaring in Indonesië en hebben zelfs de meest onbekende eilanden bereisd. Wij helpen u graag verder met een complete Indonesie reis geheel op maat, in het tempo dat  u wenst! Wij hebben voor u een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Maar u kunt ook gewoon uw eigen reis samenstellen.
 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate