Vind de leukste reis

Bungalowpark Puik en Duin

Noordwijk / Zuid-Holland / Nederland
  1 van 8

Bungalowpark “Puik en Duin” is zeer mooi gelegen aan de rand van de duinen in Noordwijk. Het park kijkt gedeeltelijk uit over de bollenvelden en ligt 900 meter verwijderd van het strand. Het is de perfecte locatie om te genieten van ruimte en rust op het park en van Noordwijk en omgeving, zowel in de zomer- als in de winterperiode. Ons familiebedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar en staat garant voor een persoonlijke benadering en een gemoedelijke sfeer.

De vakantiehuizen zijn te huur voor een week, midweek of weekend, voor families, gezinnen, vrienden of andere groepen. Bij ons zult u zich zeker thuis voelen. Noordwijk is een centraal gelegen uitvalsbasis van waaruit men een bezoekje kan brengen aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem of Leiden. Of van waaruit men bijvoorbeeld één van de vele attractieparken, zwembaden, Madurodam of het prachtige Keukenhof kan bezoeken. Maar Noordwijk heeft als kustplaats zelf ook veel te bieden.

Noordwijk beschikt over een ruim dertien kilometer lang zandstrand waar u heerlijk uren kunt zonnen, uitwaaien, paardrijden of kite surfen. In één van de luxe strandtenten of op één van de terrasjes van de gezellige boulevard is het na een lange wandeling heerlijk genieten van een hapje of een drankje. Noordwijk beschikt over een rijk uitgaansleven, een sfeervolle boulevard, verschillende goede restaurants en een gezellig winkelcentrum, maar ook vindt u de rust in de sfeervolle oude dorpskern van Noordwijk-Binnen.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate