Vind de leukste reis

Vakantiepark Résidence Durbuy

Durbuy / Ardennen / België
  1 van 6

Voor een weekendje of een weekje rust, voor een onvergetelijk verblijf als geen ander in samenspraak met natuur en cultuur, of eenvoudig voor verwenning of ontspanning kiest u voor Résidence Durbuy. Résidence Durbuy – een luxueus centrum middenin de natuur – op slechts 3 km van het pittoresk wereldberoemde stadje Durbuy. In het ‘kleinste stadje ter wereld’, gelegen tussen de kronkels van de Ourthe en aan de voet van de hoge rotsen, kunt u lekker flaneren op een terrasje of op het marktplein, verdwalen in de smalle straatjes met verassende gebouwen en winkeltjes.

Het hele jaar door zijn er tal van evenementen in het stadje. De omgeving biedt ook een scala aan buitensportactiviteiten op of nabij de Ourthe. De extra ruime woningen van het vakantiepark zijn aan een heuvel gehecht en per 4 ondergebracht in een villa. Elk van hen heeft een eigen ingang. De woningen hebben een capaciteit van 2 tot 10 personen.

In de zomermaanden kunnen jongeren en ouderen genieten van het openluchtzwembad van het park (met ligstoelen).Overig beschikbare infrastructuur : gemeentelijk overdekt zwembad, klein speelplein, wasserette, broodjesdienst via de receptie tijdens weekends en schoolvakanties, gratis uitleen van fonduestel en raclettestel, verhuur van DVD’s. Résidence Durbuy is de bestemming bij uitstek voor een onvergetelijk verblijf met zijn tweeën, met familie of met vrienden.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren




Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate