Vind de leukste reis

SkiKids Oostenrijk: Hotel Tia Monte

Feichten / Tirol / Oostenrijk
  1 van 6
Hotel Tia Monte in Feichten, in het mooie Kaunertal in Tirol, is een gezellig familiehotel. Het Kaunertal is één van de mooiste dalen van Oostenrijk en biedt volop mogelijkheden voor wintersport. In het Kaunertal kunt u heerlijk met het hele gezin genieten van een welverdiende wintersportvakantie! Een gezellig dal, een leuk hotel en skiën op een gletsjer. Door de gletsjer is het gebied sneeuwzeker, dus u kunt zonder problemen de hele dag skiën. Voor de kinderen die liever nog niet gaan skiën is er een uitgebreid kinderanimatieprogramma. Deze bestemming is zeer geschikt voor een wintersportvakantie met het hele gezin, omdat: 

Kinderskischool
De skischool ligt op ca. 400 m van het hotel. Er zijn leraren die Duits en Engels. Aan het einde van de vakantie krijgen de kinderen een heus skidiploma mee, zodat ze die bij terugkomst in Nederland vol trots aan al hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen laten zien! 

Kinderspeelkamer
Er is in het hotel een aparte kinderspeelhoek aanwezig. Er is kinderopvang in het hotel en een kinderclub van de Tia Card (bij gebruik vanaf 5 dagen en niet tijdens Kerst en Oud en Nieuw. De speelhoek is geschikt voor de leeftijdscategorie: van 4 - 7 jaar, 8 - 12 jaar en 12+. Er is Lego/Duplo, kaartspellen en gezelschapsspellen. De kinderclub van de Tia Card is geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Onderdelen hiervan zijn onder anderen een kinderdisco en een tafelvoetbaltoernooi. 
 
 
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate