Vind de leukste reis

AmerikaKids

Rondreis / Verenigde Staten
  1 van 6

Bouw jullie eigen Amerika reis

Cowboys op de prairie, gekleurde cadillacs op de highway en Mickey in Disney. Of je nu acht of zestig bent, het grote ‘Amerika’ spreekt tot de verbeelding. Met AmerikaKids reis je in de sfeer van het land en slaap je in karakteristieke accommodaties. Stap met je stoere kids in een rollercoaster aan belevenissen en voel jezelf ook weer even kind. Leer lassowerpen op een cowboyranch, waag een gokje in de blingbling street van Vegas en voor wie durft; maak een helikoptervlucht over de Grand Canyon.

Met AmerikaKids waan je je op de filmset van het wilde westen tussen ruige canyons, woestijnen en bruisende steden als Vegas en LA. Je slaapt onderweg in een leuke mix van accommodaties: een Lucky-Luke-lodge in de vallei, een Full House hotel in downtown San Francisco, doet ook een keer een stereotyp motel en kampeert een nachtje in de bergen van Yosemite. We hebben rekening gehouden met de wensen die je als gezin hebt: ruime familiekamers en een zwembad, zodat je de hete dagen in de zomervakantie met een verfrissende duik kan afsluiten.

Stel je eigen reis samen met bouwstenen als ‘Coole start in Golden Gate stad’, ‘Berenbos in bergvallei’ of ‘De canyon experience’. Ook kun je kiezen voor een van onze complete rondreizen. Hierbij hebben we combinaties van bouwstenen gemaakt die wij goed bij elkaar vinden passen. De AmerikaKids reisspecialisten helpen je graag met het samenstellen van je ideale gezinsvakantie.

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate