Vind de leukste reis

Mazzard Farm

Ottery St Mary / Devon / Engeland
  1 van 4

Wij zijn een kleinschalig, prijs-winnend, vakantiepark, zo'n 7 kilometer van de 'Jurassic Coast' in Devon, Engeland. U vindt ons net buiten het stadje Ottery St. Mary, 5 kilometer ten noorden van Sidmouth. Het oosten van Devon is één van de mooiste vakantieomgevingen in het Verenigd Koninkrijk, en is officieel gekwalificeerd als een 'Area of Outstanding Natural Beauty' (Exceptioneel Mooi Natuurgebied). De rijtijd naar Mazzard Farm, vanaf Dover/Folkstone of vanaf Harwich is ongeveer 5 uur. We liggen op 15 minuten van de luchthaven van Exeter (met dagelijkse vluchten van/naar Amsterdam).

We hebben zes luxe vakantiewoningen, en samen bieden deze accommodatie voor individuen, families en groepen tot 24 mensen (en, zo nodig, nog een flink aantal extra ledikantjes). Op Mazzard Farm treft u een paradijselijke omgeving, vol schoonheid en rust, wat u volop de gelegenheid geeft uit te rusten, en de batterij weer op te laden. En of u nou lekker wilt ontspannen, of juist wilt inspannen, zoekt naar een plek waar de kinderen veilig kunnen spelen, of gewoon een plek van waaruit u de (directe) omgeving kunt verkennen, Mazzard Farm biedt alles wat u verwacht van een heerlijke vakantie. De diverse kinderspeelgelegenheden, ons bos en het autovrije karakter van het park maken Mazzard Farm bij uitstek een perfecte kindvriendelijke vakantiebestemming.

De hoge mate van comfort dat elk huisje biedt, en de facilititeiten op het park en in de omgeving, maken Mazzard Farm een fantastische vakantiebestemming voor het hele jaar (denk aan de houtkachels!). We zijn dan ook het hele jaar open, met boekingen mogelijk voor de weekeinden (vrijdag – maandag) en mid-week (maandag – vrijdag) gedurende de meeste maanden van het jaar (juni – augustus uitgezonderd; dan zijn de huisjes uitsluitend per week te boeken). De aankomstdag voor weekboekingen is vrijdag (u bent welkom vanaf 15.00). Buiten het hoofdseizoen kunnen we flexibiler zijn (u vraagt maar). En, in tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent in vakantieparken in Nederland of België, zijn onze prijzen volledig inclusief, wat o.a. betekent dat u bij aankomst de bedden opgemaakt aantreft, en de heerlijke hand- en baddoeken gereed liggen voor gebruik. Ook WiFi is gratis beschikbaar in elk huisje.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate