Vind de leukste reis

Actieve vakantie in Betuwe

Buurmalsen / Gelderland / Nederland
  1 van 5

Deze fietstrektocht voert u langs Bed- and Breakfast gelegenheden in onze mooie Betuwe. Maak kennis met de Linge en zijn omgeving vanaf de fiets en overnacht goed verzorgd en gastvrij in de landelijke bed- and breakfasts. Bijvoorbeeld met zijn twee er een paar dagen op uit, de benen aan het werk zetten en de mooiste landschappen aan u voorbij zien komen. Bloesem bewonderen of afstappen onderweg om kersen te eten. Langs de uitgestrekte weilanden, over de kronkelende dijken langs de Linge, het natuurgebied 'De Regulieren' en het bekende grote landgoed Mariënwaerdt. Onder handbereik liggen Fort Vuren en Asperen. Op een van de rustdagen kunt u de Waal oversteken en een bezoek brengen aan kasteel Loevestein.

 
Uw bagage wordt vervoerd naar uw volgende overnachting alwaar de eigenaren u van harte welkom zullen heten. 's Ochtends onthalen zij u op een heerlijk ontbijt en u krijgt een lunchpakket mee voor onderweg. De Gelderse Morgen werkt in dit arrangement nauw samen met Bed- and Breakfast gelegenheden in Tricht, Schoonrewoerd en Kedichem.
 
Wij bieden de volgende mogelijkheden aan:
- 3 daagse fietstocht langs twee B & B’s
Ideaal voor een korte verkenning van de Betuwe. U fietst langs B & B’s De Wetering en de Hoenderik
- 5- daagse fietstocht langs twee B & B’s
Twee fietsdagen, afgewisseld door een rustdag bieden u ruimschoots de mogelijkheid de omgeving te verkennen aan de hand van onze tips. U fietst langs B & B’s De Wetering en de Hoenderik.
- 8 daagse fietstocht langs drie B & B’s
In drie fietsdagen, afgewisseld door rustdagen, fietst u langs drie B & B’s: De Wetering, De Hoenderik en De Stek.. Tussen deze fietsdagen door kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving of u kunt een uitstapje maken naar Oranjestad Buren, fort Asperen, fort Vuren of kasteel Loevestein.

Ook verzorgt de Gelderse Morgen meerdaagse fietstrektochten langs Hostels over de Veluwe en langs de IJsselvallei inclusief bagagevervoer.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate