Vind de leukste reis

Eva Sardinia

Sardinië / Italië
  1 van 8

Ben je op zoek naar die bijzondere accommodatie op dat fijne plekje in Italië? Ik ben Eva en help je graag met het vinden van de leukste reis!

Ik kom al jaren in Italië en heb een grote liefde voor Sardinië. Dit prachtige eiland ligt in de Middellandse zee en heeft azuurblauwe wateren en witte zandstranden. Ingrediënten voor een actieve vakantie gevuld met bijvoorbeeld surfen, snorkelen en wandelen. Of gewoon lekker luieren in een hangmat op een warme zomerdag.

Ook de liefhebber van cultuur kan hier zijn hart ophalen. Over het hele eiland zijn er restanten te vinden van de Nuraghe cultuur en ook de romeinen hebben er hun sporen nagelaten. Op de website heb ik een prachtig aanbod van charmante hotels, luxe villa’s en appartementen op dit bijzondere eiland.

Gaat je interesse meer uit naar Toscane, Umbrië of de Marken? Of toch liever dat authentieke hotel bij het Gardameer of het kleine berghotel in Zuid Tirol? Deze indrukwekkende regio’s barstensvol natuur en cultuur komen ook ruim aan bod op mijn website. Je kan kiezen voor de kant en klare fly-drives en rondreizen of een reis op maat aanvragen.

Neem contact met mij of één van mijn collega’s op voor dat fijne weekje weg met z’n tweeën of die fantastische zomervakantie voor het hele gezin! Het team van Eva Sardinia is altijd bereikbaar via telefoon, mail of chat.

 

Italië begint bij Eva!

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate