Vind de leukste reis

16 daagse Brokopondo Familie Tocht

Rondreis / Suriname
  1 van 8

Deze rondreis is uiterst afwisselend, heel geschikt voor kinderen en een genot voor uzelf. Ook als u zonder kinderen naar Suriname wilt gaan en iets minder kilometers wilt gaan fietsen is deze reis zeer geschikt voor u.  De fietsafstanden kunnen 5 tot 30 km. per dag zijn, de lengtes zijn zelf te bepalen.  Overnachtingen vinden plaats in een vescheidenheid aan accommodaties; binnen één reis kan het varieren van een luxe 5-sterren hotel tot een traditionele hut of een eenvoudige camping.

Een vakantie naar Suriname, kunnen we omschrijven als toch wel een aktieve vakantie, maar wel afgewisseld met rustmomenten. U fietst in kleine groepen van minimaal 4 personen, met een gids en altijd een volgauto met chauffeur.  Boeiend zijn de vele herkenbare overblijfselen uit de Nederlands koloniale tijd. De unieke koloniale huizen in de stad spreken erg tot de verbeelding. U zult zich in Paramaribo direct thuisvoelen mede doordat u door de trotse en vriendelijke Surinaamse bevolking gewoon in het Nederlands wordt aangesproken.

Zwemmen in kleine kreken, grote rivieren, het stuwmeer en de zee bieden elke dag een heerlijke verfrissing na een fietstocht onder het tropische zonnetje. Langs de Suriname Rivier fietsen we in zuidelijke richting steeds dieper het Amazone regenwoud in. Een kabelbaan laat u door de boomtoppen van het Amazone regenwoud zweven; een waar avontuur voor jong en oud. Naast historische fietstochten langs de oude koloniale plantages maakt u ook kennis met de marroncultuur en het gebruik van medicinale planten en bomen die de bosapotheek te bieden heeft.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate