Vind de leukste reis

Wandelvakantie.nl

Chesières / Vaud / Zwitserland
  1 van 6

U bent van harte welkom in bergen van Wallis in Zwitserland. Alleen, met z’n tweeën, met een kleine of grote groep, alles is mogelijk bij Flexchalet. U verblijft in een ruim en comfortabel chalet in de Alpen waar het u aan niets zal ontbreken.

Wandelingen direct in de omgeving
Direct vanuit de chalets kunt u zo de bergen in lopen om één van de vele wandelpaden te volgen. Voor ieder niveau zijn er uitdagende bergwandelingen. De Nederlandse chaletstaf geeft u graag leuke en interessante wandel tips voor mooie routes en excursies in de omgeving. Er zijn ook routekaartjes in onze chalets aanwezig om mee te nemen.

Catering en Verzorging
Natuurlijk doet onze Nederlandse chaletstaf meer dan wandeltips geven! Zij zorgen dat er zevenmaal per week 's morgens een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaarstaat. Samen met de andere gasten geniet u elke dag van dit ontbijt. Hierna trekt u de bergen in om te gaan wandelen of kunt u relaxen bij het chalet, terwijl de staf begint aan de schoonmaak van de kamers om vervolgens om 4 uur een kop koffie of thee met iets lekkers uit eigen keuken voor u klaar te zetten.

Na het ‘4-uurtje’ volgt in de avonduren een uitstekend 3-gangendiner*. U kunt van deze culinaire maaltijd genieten op het terras of in de gezellige, gezamenlijke eetkamer van het chalet. Na het diner kunt u bijkomen met een kopje koffie of thee. In de avondzon op het terras sluit u de dag perfect af.
En mocht u een speciaal dieet hebben, voorkeuren of allergieën; geef dit dan door bij uw boeking. Wij houden hier rekening mee.

Vul zelf uw dag in
Tussen het ontbijt en 3-gangendiner bent u helemaal vrij om uw dag zelf in te vullen. Wandelen, op het terras zitten of een cultureel uitstapje. De chaletstaf kan u helpen met nog meer mogelijkheden.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate