Vind de leukste reis

Travelnauts Canada

Canada
  1 van 9

 

Canada; indianen, cowboys en avontuur!

Slaap als een heuse cowboy op een ranch, ga op zoek naar dinosaurussen, houd een sneeuwbalgevecht op een gletsjer (ook in de zomer!), raft als een indiaan de rivier af, neem surflessen op Vancouver Island, ga walvissen spotten en kom oog in oog staan met een bruine beer! Dat alles, en nog veel meer, gaat u beleven tijdens deze avontuurlijke rondreis door West-Canada! De reis begint in Calgary en eindigt in Vancouver met een rechtstreekse vlucht, maar is uiteraard ook in omgekeerde volgorde te maken. 

Tijdens de rondreis verblijft u zoveel mogelijk in avontuurlijke luxere lodges en cabins op unieke locaties, indien mogelijk met een extra slaapkamer. Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden, maar de excursies zijn vooral geschikt voor kinderen vanaf circa 5 jaar. Tijdens deze Fly & Drive ziet u niet alleen de higlights van West-Canada, maar nog nèt een beetje meer!

Kindvriendelijke beoordeling:
Travelnauts geeft Canada een 8 vanwege de grote diversiteit aan buitenactiviteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden. Daarnaast zijn met name de Rocky Mountains prachtig wat betreft de natuur. Kinderen t/m ca. 16 jaar verblijven veelal gratis in de hotels.

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate