Vind de leukste reis

Het Veerse Bree

Vrouwenpolder / Zeeland / Nederland
  2 van 8

Een verblijf in een schitterend appartement van buitenplaats “Het Veerse Bree” is in alle opzichten genieten. De talloze mogelijkheden die het vakantiecomplex en de omgeving u bieden, staan garant voor een zorgeloos verblijf. Strand, zee, natuurgebieden en schilderachtige Zeeuwse plaatsjes vormen de ideale basis voor uw welverdiende en veelzijdige vakantie.

De 3- en 4 kamerappartementen van Buitenplaats Het Veerse Bree zijn voorzien van alle luxe en comfort. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruime living met open keuken, een luxe badkamer met zeskantig ligbad, een douche, aparte wc, een wasmachine en de ruime slaapkamers. Kindermeubilair is op aanvraag beschikbaar.

Bovendien zijn al onze appartementen voorzien van een privéterras of een balkon. Buitenplaats Het Veerse Bree da’s volop en zorgeloos genieten aan brede en schone Noordzeestranden en het Veerse Meer. Kortom, een zeer geliefde vakantie-oord ! Wij raden u aan tijdig te reserveren zodat u nú al verzekerd bent van een geslaagde vakantie.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate