Vind de leukste reis

Le Puy Ardouin

Saint Pierre du Chemin / Pays de la Loire / Frankrijk
  1 van 10

Op zo’n 4 uur rijden in zuidwestelijke richting van Parijs, in het zonovergoten Franse departement Sud Vendee en op een klein uurtje rijden van de Atlantische Oceaan ligt het plaatsje Saint Pierre du Chemin. Op 2 kilometer afstand van Saint Pierre in een prachtige agrarische en inspirerende omgeving bevindt zich onze eeuwenoude Ferme Le Puy Ardouin.

Le Puy Ardouin is een bijna idyllische plek onder de Franse zon midden in de natuur. De Sud Vendee staat bekend om haar microklimaat en haar daarmee gepaard gaande grote aantal zonuren! Met 2300 zonuren per jaar heeft de Vendee meer zonuren dan bijvoorbeeld de Côte d'Argent (Les Landes, omgeving Bordeaux) en doet het nauwelijks onder voor het Middellandse zeegebied.

Op Le Puy Ardouin bieden wij onze gasten een plek weg van alle drukte waar rust en ontspanning centraal staan. Voor uw verblijf kunt u kiezen uit volledig ingerichte vakantiehuisjes (gites) of volledig ingerichte Safari of Dessertenten. Le Puy Ardouin is minder geschikt voor het verblijf van gezinnen met kleine kinderen.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate