Vind de leukste reis

Buitengoed Fredeshiem

Steenwijk-De Bult / Overijssel / Nederland
  2 van 7

Buitengoed Fredeshiem ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Waterreijk Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk). Verscholen op het veertien ha eigen lommerrijke domein beschikt dit buitengoed over prachtige 6-persoons vakantiehuizen.

De huizen zijn sfeervol en comfortabel ingericht en staan verspreid over het landgoed, deels in het bos en deels aan de speelweide. Elk huis heeft vloerverwarming, 3 slaapkamers en een terras. Beneden heeft u 1 slaapkamer en boven 2.

De recreatiemogelijkheden op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving; gratis entree voor het overdekte zwembad, wandelen, fietsen en skelteren, een jeu de boulesbaan en nog veel meer. Maar de kids kunnen natuurlijk ook gewoon lekker hutten bouwen…

 

Zin in een uitstapje? Breng een bezoek aan bijv het Drents museumdorp Orvelte, de overdekte Speelstad Oranje, Attractiepark Slagharen, ijsstadion Thialf, het Hunebedcentrum of het Noorderdierenpark Emmen... Of ga punteren of kanoën door het idyllische Giethoorn of de Weerribben.

 

Buitengoed Fredeshiem ligt vlakbij indrukwekkende natuurgebieden als de Nationale Parken Weerribben-Wieden, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Schilderachtige stadjes en dorpen als Steenwijk, Sneek, Giethoord en Dwingeloo liggen ook op een steenworp afstand.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate