Vind de leukste reis

Family Tours Spanje

Granada / Andalusië / Spanje
  1 van 10

Het echte Spanje beleven? Samen met je familie op rondreis door Spanje!

Tijdens de vakantie meer zien dan alleen de rand van het zwembad? Moe van overvolle en schreeuwende campings? Maar wil je wel een topvakantie voor de kids? Laat je dan adviseren door Family Tours. Zij stellen aan de hand van de persoonlijke wensen en samenstelling van ieder gezin een perfecte reis op maat samen. Family Tours biedt een mooie selectie uit het niet-gangbare aanbod: weg van het massatoerisme en voor ieder wat wils. Ruime keuze uit kleinschalige tot luxe maar altijd sfeervolle verblijven waar zowel ouders als kids blij van worden en die bovendien ook los geboekt kunnen worden. Family Tours is hét reisbureau voor families met kinderen die op zoek zijn naar een bijzondere vakantie in Europa.

 

10-dagen Oost-Andalusië: speciaal voor de voor-najaarsvakantie (verlengen is mogelijk).

Wil je eens overnachten in een echte Spaanse Hacienda of een grotwoning? Een zeer afwisselende reis, waarbij het hele gezin kan genieten van alles wat Andalusië zo aantrekkelijk maakt: bergen en stranden, het Moorse en Spaanse verleden, de zon en het lekkere eten. Wij nemen je mee langs witte bergdorpjes met fabelachtige uitzichten, langs historische steden als Sevilla of Granada om avonturen te beleven die rechtstreeks uit de sprookjes van Duizend-en-één-nacht komen zoals een bezoek aan het Alhambra. Sluit vervolgens je vakantie af in de buurt van het strand om bijvoorbeeld dolfijnen en walvissen te spotten of een de grootste grot van Europa te bezoeken bij Nerja.

 

Combineer de hoogtepunten van Spanje en Portugal in een 23-daagse rondreis (Sevilla, Lissabon en eindig aan de Algarve).

Deze rondreis laat je een authentiek deel van Spanje zien: na een rustige start in een van de leukste witte dorpje verblijf je als 2e plaats even buiten Sevilla in het natuurpark: Cazalle de la Sierra. Na je bezoek aan de Giralda en voor de kinderen wellicht een bezoekje aan pretpark: Isla Magica verlaat je Spanje en steek je de grens over naar de buren. Je bezoek begint in Portugal in het boeren achterland de Alentejo vanwaar je pittoreske vestigingsdorpjes en Evora (erfgoedlijst Unesco) bezoekt. Je rijdt richting eerst iets ten noorden van Lissabon en bezoekt o.a. Fatima, Batalha, Leira om Nazare. Dan zak je af richting zuiden iets dichter in de buurt van Lissabon en kust en het wereldberoemde (tevens op wereld erfgoedlijst Unesco) bij Sintra. Je hebt nu zoveel gezien van beide landen dat je met een tevreden gevoel je reis afsluit in het grensplaatsje aan Spaanse grens in de Algarve: Tavira.

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate