Vind de leukste reis

Recreatiecentrum Bergumermeer

Sumar / Friesland / Nederland
  2 van 6

Recreatiecentrum Bergumermeer ligt in het waterrijke hart van Friesland. Het recreatiecentrum bestaat uit comfortabele chalets, luxe villa's en een veelzijdige familiecamping, direct gelegen aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. In de omgeving treft u een uniek terpenlandschap en prachtige natuurgebieden aan. Recreatiecentrum Bergumermeer is een echt familiepark met tal van watersportfaciliteiten, waaronder zelfs een eigen zeilschool. In het hoogseizoen kunt u dan ook met het hele gezin leren zeilen, om na deze intensieve cursus zelf de prachtige omgeving te verkennen.

Ook worden er in het hoogseizoen surflessen gegeven aan kinderen vanaf 8 jaar. Bergumermeer is dan ook een echte watersportcamping. U kunt er terecht voor het huren van kano's, surfplanken en zelfs de beroemde Friese skûtsjes. Voor hengelsporters zijn er meerdere goede visstekken, terwijl u op de zandstranden heerlijk kunt genieten van een goed boek. Ook op het vasteland biedt Camping Bergumermeer tal van activiteiten.

Wat dacht u van een speeltuin, een kinderboerderij, tennisbanen, een midgetgolfbaan en een speelhonk? In speelparadijs Jonas en de Walvis kunnen de kinderen terecht voor urenlang speelplezier. Bovendien organiseert het enthousiaste recreatieteam tijdens alle vakanties verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals knutseluurtjes, speurtochten, sportwedstrijden, filmavonden, diverse spelletjes en discoavonden. Iedere vakantiedag is er weer wat anders te beleven.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate