Vind de leukste reis

Camping De Somerense Vennen

Lierop / Noord-Brabant / Nederland
  1 van 7

Compleet vernieuwde gemoedelijke familie camping, rustig gelegen in het bos en op loopafstand van het authentieke dorpje Lierop. Gelegen in een schitterend natuurgebied met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Wat te denken van de circa 50 kilometer aangelegde wandel en fietspaden, tevens ideale omstandigheden om te paard de omgeving te bezichtigen. Natuurlijk de o zo mooi bezongen Strabrechtse Heide ligt hier in zijn volle glorie op u te wachten.

De camping heeft een uitgebreid voorzieningenpakket, zoals een mooi restaurant, Snackbar, schitterende manege, midgetgolfbaan, speeltuin en een groot zwembad met ligweide. Daarnaast bieden wij te huur aan luxe chalets, bungalows, stacaravans en vanzelfsprekend grote toeristenplaatsen. Aan de rand van de camping is een moderne manege met een grote binnenbak en twee grote buitenbakken.

Wij verhuren geen paarden maar natuurlijk kunt u uw eigen paard meenemen. Ook het stallen van uw paard / paarden behoort tot de mogelijkheden, tevens kunt u onder begeleiding een bosrit maken. Evenals het restaurant is het grote zwembad met een apart gedeelte voor de kleuters een gezellige ontmoetingsplaats. Kleedcabine, toilet en douches behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden van dit mooie zwembad.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate