Vind de leukste reis

Camping Gulperberg

Gulpen / Limburg / Nederland
  1 van 7
Op een unieke panoramaplek, op de zuidhelling van de Gulperberg, ligt een terrassencamping met een geheel eigen bekoring. Camping Gulperberg Panorama weet haar gasten reeds 20 jaar op haar eigen bijzondere wijze gastvrijheid te verlenen. Voor degene die nog nooit Gulpen heeft aangedaan is het belangrijk te weten dat Gulpen centraal gelegen is tussen Maastricht, Valkenburg en Aken. Maastricht op een afstand van 14 kilometer en Valkenburg 9 kilometer.

Aan de voorkant bevindt zich de receptie waar volop toeristische informatie ligt en eventuele vragen beantwoord kunnen worden maar ook de horecavoorzieningen en de recreatiezaal. In de Schuur hebben we nu een exclusief kinderhoekje, waar de kinderen ongestoord hun gang kunnen gaan! In het knaaghoes kunt u terecht voor een goede maaltijd en een lekker drankje. De keuken is in eigen beheer en dat proeft u ongetwijfeld. U kunt op het terras genieten van echt Limburgs bier kijkend op de speeltuin en bosrand.
We bieden diverse activiteiten aan; Van Ster tot Satelliet is een avontuurlijke oriëntatietocht door het heuvelland met onderweg verschillende opdrachten. Zoek de juiste route m.b.v. een PDA en opdrachten. Zeer geschikt programma voor gezinnen met kids (vanaf circa 8 jaar). Er zijn speciale varianten voor oudere jeugd en volwassenen.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate