Vind de leukste reis

Erfgoed Bossem

Lattrop-Breklenkamp / Overijssel / Nederland
  7 van 7
Ver weg van massatoerisme vindt u een kleinschalige logeer accommodatie op een eeuwenoud boerenerf: Erfgoed Bossem in het Twentse Lattrop (6 km van Ootmarsum). Deze boerderij die van generatie op generatie overgaat, wordt nu bestierd door Dennis en Annette Rerink samen met een enthousiast team. Om hun gasten het landleven en de natuur optimaal te laten beleven, kiezen ze voor originele verblijfs mogelijkheden met een duurzaam karakter. Daarnaast werken ze aan de opbouw van een kudde zeldzame Brandrode Runderen, die zorgt voor een levendig landschap.
 
Bijzonder logeren, Verblijven op Erfgoed Bossem kan op verschillende manieren. In het oude Saksische pand realiseer de de familie knusse boerderijkamers. Het persoonlijke ‘logeren bij de boer’ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Wilt u dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten op het terrein, mét uitzicht op de Brandroden en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna.

Of gaat u op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterren hemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijft u op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur, duurzaam én comfortabel.
 
(H)eerlijk eten, Als u Erfgoed Bossem aandoet, kunt u het landleven niet alleen zien, ruiken en voelen. Het proeven ervan is voor Dennis en Annette een essentieel onderdeel. Op zaterdagavond en op afspraak verzorgen ze een streek gebonden table d'hôte. Het authentieke rundvlees van de Brandroden en kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving, verwerkt tot (h)eerlijke en pure gerechten, bezorgen u een culinair ‘rondreisje’ door Twente
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate