Vind de leukste reis

MaleisieKids

Maleisië
  1 van 4

Bouw jullie eigen Maleisië reis 

Met MaleisieKids combineer je een avontuurlijke en culturele rondreis met ontspannen vakantie. In de jungle ga je als avonturier 's avonds op pad om wilde dieren te spotten. Dit wissel je af met authentieke vissersdorpjes aan verleidelijke palmstranden. Wandel door de theevelden, bezoek mystieke wierooktempels, of ga snorkelen en relaxen op een idyllisch bounty eilandje.

Je slaapt onderweg in een comfortabel junglehuisje, een homestay in de kampung of in een sfeervol strandresort pal aan het strand. De kidsspecialisten van MaleisieKids letten op de wensen die je als gezin hebt: een ruime familiekamer, of een bungalow. We bouwen voldoende afwisseling in tussen actief zijn en rust, zodat je als gezin ook echt quality time samen hebt. Bij MaleisieKids.nl kun je een door ons samengestelde (individuele) rondreis kiezen als ‘Slurf, Slingerboot en Snorkelstrand’.

Je kunt ook zelf je reis samenstellen met bouwstenen als 'Banjeren door theevallei' en 'Apenstreken en waterpret'. De rondreizen en bouwstenen zijn gemaakt door het team van MaleisieKids specialisten. Zij hebben zelf reiservaring met hun kinderen, kennen bijzondere plekjes in Maleisië en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate