Vind de leukste reis

SpanjeKids

Andalusië / Spanje
  1 van 4

Bouw jullie eigen Spanje reis

SpanjeKids brengt je naar het authentieke Spanje. Met je eigen huurauto rijd je door verstilde Spaanse dorpjes in de heuvels van Andalusië en maakt al dan niet een stop om de lokale serranoham te proeven. Deze flexibele manier van reizen door geeft je de mogelijkheid om te doen wat je wilt. Bestel in je beste Spaans gehaktballetjes in tomatensaus in een kleurrijk betegelde tapasbar. Met de kinderen op een ezel wandelen door de Sierra Nevada en je eerste danspasjes maken op flamenco muziek, zijn voorbeelden van wat SpanjeKids voor je regelt.

Vervolgens bereik je door olijfboomgaarden de goudgele stranden aan de Mediteraanse zee. Op het strand met een kan sangria en een boek. Het is vooral genieten van het goede leven zoals een Spanjaard dat ook doet. Bij SpanjeKids kun je een door ons samengestelde (individuele) rondreis kiezen als ‘Flamenco, tapas en costa’s’. Je kunt ook zelf je reis samenstellen met bouwstenen als 'Thuis aan de Costa Paëlla', 'Arabische Kasteeltorens' en 'Eigenwijs op Ezelspad'. De rondreizen en bouwstenen zijn gemaakt door het team van SpanjeKids specialisten.

Zij hebben zelf reiservaring met hun kinderen, kennen bijzondere plekjes in Spanje en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Je slaapt in cortijo's, haciënda’s (boerenlandhuizen) en appartementen bijvoorbeeld, uiteraard mét zwembad en in de sfeer van de omgeving. Bezoek je een stad, dan heb je de keuze om centraal te verblijven of op een wat rustiger en koelere plek net buiten de stad. Je blijft vaak enkele dagen op dezelfde plek en reist lekker praktisch in je eigen tempo met de huurauto. De SpanjeKids-reisspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van jullie ideale reis.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate