Vind de leukste reis

CanadaKids

Canada
  1 van 5

West Canada is volgens ons dé stoere familiebestemming voor natuurliefhebbers. Met CanadaKids ervaar je bergen, bossen, beren en meren op een verrassende, kindvriendelijke manier. Veilig in een Westers land, met het comfort van gezellige familielodges, je eigen huurauto en behapbare reisafstanden. 

Excursies zoals peddelen op een ijsblauw meer, walvis spotten aan de kust en kamperen op een onbewoond eilandje regelen wij alvast voor je. Net als overnachten op een paardenranch, slapen in een tipi tent en je eigen houten blokhut tussen de naaldbomen. Met een goede balans tussen actief en rust, zodat je ook echt quality time samen hebt tijdens deze avontuurlijk Canada reis met je kinderen in de ruige natuur.

Bij CanadaKids.nl kun je een door ons samengestelde (individuele) rondreis kiezen of zelf je reis samenstellen met bouwstenen als 'Berenboot door Walvisbaai’ en 'De Rocky Experience'. De rondreizen en bouwstenen zijn gemaakt door het team van CanadaKids specialisten. Zij hebben zelf reiservaring met hun kinderen, kennen bijzondere plekjes in Canada en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort.

Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate