Vind de leukste reis

Thuis in Kenia

Rondreis / Kenia
  1 van 7

Thuis in Kenia organiseert een bijzondere reis voor volwassenen en kinderen naar het zuidwesten van Kenia. Een reis waarin je het beste van Kenia meemaakt. In een kleine groep treden we buiten de toeristische paden en bezoeken de lokale bevolking, een markt, een school, een traditionele genezer en komen we op plaatsen waar normaal geen toeristen komen. Vooral voor kinderen is dit leuk en leerzaam. Ze zien hoe de kinderen hier les krijgen, hoe er gekookt wordt, hoe kinderen spelen en dat in sommige huizen geen elektriciteit is.

 

Naast het contact met de lokale bevolking bezoeken we ook twee wildparken waar we op safari gaan. In het Masai Mara is de spectaculaire trek van de gnoes te zien van Juni t/m Oktober en in het NP Lake Nakuru is de roze wolk van de honderden flamingo’s een lust voor het oog. Ook het zien van de vele wilde dieren zal een onvergetelijke ervaring zijn. We verblijven in hotels, huisjes en een of twee nachten in een tent. Al de locaties zijn sfeervol en kleinschalig. Buiten het Masai Mara verblijven we in een klein ecocamp van bevriende Maasai.

 

Hier leren we alles over hun manier van leven. ‘s Avonds rond het kampvuur wordt er gezongen en gedanst en worden de verhalen verteld.  De reis van 9 of 12 dagen kan verlengd worden met een verblijf aan de kust voor een mooie afsluiting van deze reis. Wij organiseren ook een wandel/bezinningsreis waarin we gaan lopen over de savannen en ’s avonds praten over de opgedane ervaringen aan de hand van een aantal thema’s. Kortom Thuis in Kenia is een unieke ervaring.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate