Vind de leukste reis

Vakantiepark Het Drentse Wold

Hoogersmilde / Drenthe / Nederland
  1 van 5

Het park heeft een schitterende ligging in de bossen direct aan de rand van het Nationaal Park Het Drents-Friese Woud, dat met een oppervlakte van ruim 6000 hectare een van de grootste bosgebieden van Nederland is. 

Tevens beschikt het park over speciale huis diervriendelijke bungalows. Eventueel kunt u ook kiezen voor een bungalow met eigen infrarood sauna en zonnebank. In en nabij het park zijn diverse recreatieve voorzieningen. In het park, dat overigens autovrij is, zijn een sportveld met een volleybalveld, een kinderspeelplaats en een tafeltennistafel aanwezig. In bepaalde weken van het hoogseizoen kunnen kinderen deelnemen aan het recreatieprogramma bij camping De Reeënwissel, die op 500 meter afstand van het park ligt. 

Op een paar honderd meter afstand van het park is er een restaurant met midgetgolfbaan. Het openlucht zwembad met apart kinderbad (beperkte openingstijden) en een ruime speel weide bevinden zich schuin tegenover het park. Als gast kunt u gratis gebruik maken van het zwembad!

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate