Vind de leukste reis

Hotel Rasch

Bergen aan Zee / Noord-Holland / Nederland
  2 van 4

Hotel Rasch in Bergen aan Zee is een gezellig, klein, rustig gelegen en kindvriendelijk familiehotel. Er is de mogelijkheid om een ontbijt te gebruiken in de  gezellige ontbijtzaal van waaruit U de dag goed kunt beginnen. Het hotel heeft rondom terrasjes, waar U vrij kunt zitten. Hotel Rasch heeft naast tweepersoonskamers en studio's ook nog 2- en 3-kamer appartementen. Alle kamers hebben een eigen televisie, douche en toilet. De studio's en appartementen zijn uitgerust met eigen kitchenette met koelkast, magnetron en bij de appartementen ook met vaatwasser. Alle appartementen beschikken  over een balkon.

Het strand en de zee zijn vlakbij en het Noordhollands Duinreservaat biedt goede mogelijkheden voor sfeervolle wandel- of fietstochten. Het landschap is met duinen, bos en heide is zeer bijzonder en gevarieërd. Bergen aan Zee is ook zeer centraal gelegen, waardoor dagtrips naar o.a. Alkmaar, Haarlem, Schagen of Amsterdam een leuke afwisseling kunnen bieden. De wereldberoemde Alkmaarse kaasmarkt, die van april tot midden september wordt gehouden, is zeker een bezoek waard.

Gasten van Hotel Rasch krijgen een parkeervergunning en kunnen dus gratis parkeren. Huisdieren zijn bij een paar kamers en appartementen in overleg toegestaan.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate