Vind de leukste reis

Madame Lescaut

Lutten / Overijssel / Nederland
  1 van 5

Madame Lescaut – Logies en ontbijt is gevestigd in het koetshuis van een monumentale rentmeestersvilla in het Overijsselse Vechtdal. De villa werd in 1879 gebouwd in opdracht van rentmeester/vervener Roelof ten Cate. In de loop der jaren heeft de villa dienst gedaan als rentmeesterskantoor, dokterspraktijk, pension, camping, pannenkoekenrestaurant en clownsparadijs.

 

Luxe zonder franje. Eerlijk en authentiek. Gastvrij en persoonlijk. Het gevoel in Frankrijk te zijn maar dan in eigen land. Dat gevoel wil Madame Lescaut je graag geven als je haar gast bent. Bij onze oprijlaan begint je vakantie en ons streven is om je een totaal ontspannen verblijf aan te bieden. Heerlijk uitgebreid ontbijten, wandelen in de tuin, de omgeving verkennen en -als je wilt- relaxen in de hot tub of sauna.

 

De suites zijn gelegen in het voormalige koetshuis van de villa, dat exclusief toebehoort aan onze gasten. Alle vier de suites zijn verschillend. Uitgangspunt bij de totstandkoming van de suites is om het unieke in iedere ruimte te benadrukken door indeling, kleur- en materiaalgebruik. Suite 1 en 2 zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich een badkamer en een woonkamer met zit- en eetgedeelte, op de verdieping drie ruime bedsteden (1 tweepersoons en 2 eenpersoons). Eventueel kan er een kinderbedje bijgeplaatst worden. Suite 3 en 4 hebben meer het karakter van een ruime hotelkamer en bestaan uit een zit/slaapkamer en een badkamer.
Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate