Vind de leukste reis

Chalet Le Val d’Arvan - Sportiek Reizen

Saint Jean d’Arves / Rhône-Alpes / Frankrijk
  1 van 8

Nederlandse skibegeleiding voor kids in Frankrijk

Gratis  Nederlandse skiles voor kids
U wilt natuurlijk dat uw kinderen zo leuk en makkelijk mogelijk leren skiën. Dit gaat het beste als uw kinderen ook les krijgen in hun eigen taal. Daarom biedt Sportiek speciaal voor uw kleintjes als EXTRA service Nederlandse skibegeleiding bij de reguliere Franse skiklasjes tijdens de Kerst- en voorjaarsvakantie. U ziet uw kinderen na een week Franse skiles in het Nederlands moeiteloos een berg afskiën!

Waarom?
Dewi (6): “Ik weet niet waarom die Fransen steeds ‘Ooievaar’ zeggen als ik wegga.” (Au revoir)
Jaden (8) “Een Franse skileraar snapt niet als ik zeg dat ik moet plassen en ik snap hem niet als hij steeds ‘Mersi koekoek zegt’. ” (Merci beaucoup)

Chalet Le Val d’Arvan
Deze goed betaalbare chalets liggen op de zuidhelling op zo'n 50 meter afstand van de pistes en de stoeltjeslift die toegang geeft tot het skigebied van "Les Sybelles" met 310 km aan pistes.  De chalets zijn onderverdeeld in 4-, 6- en 12-persoonsappartementen. Een aantal appartementen zijn uitgerust met meer slaapplaatsen. De indeling verschilt per appartement en de slaapplaatsen zijn verdeeld over slaapkamer(s), gang en woonkamer. Alle appartementen zijn volledig gemeubileerd en beschikken over een kitchenette met oventje, toilet, douche en/of ligbad. De meeste appartementen hebben een afwasmachine en een balkon.

Service
U kunt ons gerust bellen op maandag t/m vrijdag van 10.00u-18.00u. op 020-470 26 26. Tevens kunt u ons natuurlijk te allen tijde e-mailen: info@sportiek.com

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate