Vind de leukste reis

Camping De Boshoek

Serooskerke / Zeeland / Nederland
  1 van 9

Op een rustig plekje in Walcheren, vlakbij de zee en het   strand, ligt minicamping de Boshoek. Deze sfeervolle camping heeft 21 toeristische kampeerplaatsen, 3 chalets en 1 pipowagen. Vanuit onze camping kunt u heerlijke fietstochten maken. In de nabij omgeving vindt u het strand, het veerse meer en natuurgebied Oranjezon. Tijdens uw vakantie hoeft u zich niet te vervelen, de omgeving biedt oneindig veel mogelijkheden, maar ook op de camping is het heerlijk toeven.

 

Door de kleinschaligheid is het een veilige plek voor de kleintjes. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op de vele speeltoestellen of helpen met het verzorgen van de paarden. Een paar keer per week mogen ze gratis een ritje op onze pony maken. Aan comfort zal het u niet ontbreken, het sanitair is nieuw en gevestigd in een sfeervolle authentieke schuur. Vanaf uw kampeerplaats kunt u gratis gebruik maken van ons draadloos internet. In onze knusse recreatieruimte vind u informatie over de omgeving, en kunt u tv kijken, spelletjes doen of een tijdschrift of boek uitkiezen om te lezen.

 

Veel gasten die bij ons zijn geweest komen regelmatig terug. Bent u op zoek naar een gezellige kleine camping met luxe en comfort, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate