Vind de leukste reis

Kampeerdorp De Zandstuve

Rheeze / Overijssel / Nederland
  1 van 5

Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden om je vakantie te vieren. Maar echt ontspannen en genieten doe je pas op Kampeerdorp De Zandstuve. Deze rustige Eurotopcamping ligt in het prachtige Overijsselse Vechtdal, waar je heerlijk kunt genieten van de schitterende natuur. De Zandstuve staat bekend om haar overzichtelijke kampeerterrein, met kindvriendelijke bewegwijzering. Zo staat er op elk kampeerveld een speeltoestel voor uren speelplezier. 

Natuurlijk kamperen jullie met alle comfort: 6 ampere stroom, vuilwaterafvoer, CAI en WIFI. Wil je meer stroom gebruiken? Iedere kampeerplaats kan op wens worden afgesteld. Onze sanitaire gebouwen zijn uitgerust met familiedouches, kindersanitair en izjn ook toegankelijk voor mindervaliden.


De Zandstuve ligt 2 kilometer van het gezellige centrum van Hardenberg. Maar ook op steenworpafstand van bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen, Dierentuin Emmen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden. Recreatieplas De Oldemeijer, met een strandje en mooie ligweiden, is bij mooi weer zeker een bezoekje waard.

 

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate