Vind de leukste reis

Hotel de Kroon

Kaatsheuvel / Noord-Brabant / Nederland
  1 van 5

Droom van een droomwereld hier in dit betoverende familiehotel, vlak naast het sprookjespark De Efteling. Geniet van het restaurant, de hotelbar en vele faciliteiten voor de kinderen. Het Efteling Hotel biedt u warm ingerichte tweepersoons- en familiekamers voor een ontspannen verblijf dicht bij het pretpark. Alle kamers hebben een thematische badkamer met eigen bad. Het restaurant De Hoffelijke Heraut serveert heerlijke diners en speciale kindermenu's in een informele ambiance.

De hotelbar Gelagkamer is een geweldige plek om te genieten van een drankje, hapje of een lichte maaltijd. 's Zomers kunt u tot rust komen op het terras en heerlijk zonnebaden. 't Speelkasteel is een fantastische locatie voor kinderspelletjes en -activiteiten. Terwijl de ouders ontspannen in het naastgelegen restaurant of de bar kunnen de kinderen lekker spelen.
Geniet van de gratis parkeergelegenheid en het gratis draadloos internet overal in het hotel. Maak gebruik van de eigen ingang voor gasten tot het pretpark De Efteling. Het Efteling Golfpark is een 18-holesgolfbaan, ook zeer dicht bij het hotel.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate