Vind de leukste reis

Appartement Mas del Rey

Benicarló / Spanje
  1 van 5
Bed en breakfast Mas del Rey ligt in Spanje vlakbij Peniscola aan de Costa Azahar, de kuststrook aan de Middellandse Zee tussen Barcelona en Valencia. Mas del Rey is eigenlijk iets meer dan een bed and breakfast. Wel met de familiaire sfeer die je daarbij verwacht, maar ook met veel ruimte voor privacy, natuurlijk een zwembad en naast bed and breakfast desgewenst ook: diner. Bed and breakfast plus, zou je kunnen zeggen. Met Barcelona en Valencia in de nabijheid is de Costa Azahar een aantrekkelijke vakantie bestemming in Spanje.

Mas del Rey ligt op een steenworp afstand van Peniscola, maar is 8 km van zee in het achterland tussen Vinaros en Morella ook een uitstekende uitvalsbasis voor een gevarieerde kennismaking met een nog onbedorven stukje Spanje. Vlakbij de Ebro Delta, met diverse golf-banen, fietsroutes en wandelroutes in de buurt, Valencia, Barcelona, Tarragona en Castellon dichtbij genoeg voor een dagtrip en historische steden als Peniscola en Morella nabij, kun je je vakantie zo gevarieerd maken als je wilt. Of zo relaxed als je wilt: lekker aan het strand van Vinaros waar het nog niet te toeristisch is, of aan het zwembad van Mas del Rey.

Wij doen in elk geval ons best je optimaal te laten genieten van je vakantie in een nog authentiek stukje Spanje. Op deze site proberen wij een zo goed mogelijk indruk te geven van de charmes van de Costa del Azahar en hopen je als bezoeker van onze bed & breakfast eens te mogen verwelkomen!

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate