Vind de leukste reis

Vakantiecentrum “Landgoed Het Timmerholt”

Westerbork / Drenthe / Nederland
  1 van 7
Het Timmerholt biedt u diverse mogelijkheden voor verblijf. Onze luxe landhuizen staan grotendeels allemaal aan het eigen, zeer visrijke, meer. Er zijn mogelijkheden voor 4, 6, 8 en 12 persoons huizen. In alle categorieën zijn huizen beschikbaar met en zonder eigen sauna en of buiten spa.

Het vakantiepark ligt midden in het schitterende Drentse landschap. In de omgeving van Westerbork kunt u heerlijk fietsen en/of wandelen. Rust, ruimte, natuur, gecombineerd met beleving en comfort dat is wat wij u te bieden hebben. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en zijn er sportvelden voor voetbal, volleybal, basketbal en jeu de boules. In de zomer kunt u heerlijk zonnen op het eigen zandstrandje aan het meer.

Ook kunt u vissen, kanoën, waterfietsen of midgetgolfen. Tevens beschikken wij over professionele verhuur van fietsen en skelters. Ook  zijn er 2 en 4/6 persoons bungalows voor de verhuur. Deze zijn eenvoudig van inrichting, maar vormen een prima uitgangsbasis om Drenthe te ontdekken. Een kleinschalige familiecamping met 40 ruime plaatsen en 4 verharde camperplaatsen maken het verhuuraanbod kompleet. 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate