Vind de leukste reis

Strandpark De Zeeuwse Kust

Renesse / Zeeland / Nederland
  1 van 8

Strandpark De Zeeuwse Kust ligt op 250 meter van het strand in Renesse. Kom overnachten met je eigen kampeermiddel op de camping met comfort- en comfort+ plaatsen of verblijf met je camper op een verharde camperplaats met bijbehorende voorzieningen. 

Huur een gezellig ingericht chalet, ervaar het Back to Basic gevoel in een Glamping accommodatie tot 8 personen of kies voor een overnachting in een hotelsuite met aparte kinderslaapkamer. 

Er zijn voldoende leuke faciliteiten om je het hele jaar door te vermaken, o.a. een overdekt zwembad, groot water speelschip, waterspraypark dat open is bij mooi weer, airtrampoline, tennisbaan, midgetgolfbaan, voetbalveld, grote buitenspeeltuin en een leuke binnenspeeltuin voor de kleinste. 


Lekker dineren kan in het sfeervol ingerichte Strand Café DOK met groot buiten (dak) terras en brandende openhaard binnen. Het restaurant is geopend vanaf het ontbijt. Een lekkere pizza of pasta eten kan in La Costa “Pizza & Pasta” op de bovenverdieping van het centrumgebouw met groot dakterras met uitzicht op de duinen. 


Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend, ook huisdieren zijn van harte welkom.

 
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate