Vind de leukste reis

De Lemeler Esch Natuurcamping

Lemele / Overijssel / Nederland
  1 van 10

Komt u met uw eigen kampeermiddel of wilt u liever huren op de camping? Bent u alleen, met zijn tweetjes of met het gezin? Onze gasten kiezen bewust voor rust en ruimte in de natuur en de kwaliteit van een 5 sterren camping Nederland. De Lemeler Esch is een natuurcamping met veel voorzieningen! De camping is hondenvrij. U gaat op vakantie met uw eigen kampeermiddel en verblijft graag op één van de groene campings Nederland. Al onze kampeerplaatsen zijn bijzonder door hun ruime formaat, van minimaal 100 tot 150 m2. Van een natuurplaats zonder elektra tot plaatsen met privé sanitair.

Uw kinderen spelen overal veilig en op vele plaatsen is de speelgelegenheid vanuit uw stoel te zien. Draadloos internet? Tegen een vergoeding kunt u hier op de hele camping gebruik van maken. Uniek gelegen aan de voet van de Lemelerberg wandelt u vanaf de camping het bos in of haakt u direct in op het fietsroutenetwerk. Lekker op uw gemak kan ieder zijn eigen ding doen. Kinderen kunnen hun gang gaan in de speelnatuur, op het voetbalveld en bij het recreatieteam. Niets moet, alles mag en vooral in uw eigen tempo.

Wilt u graag uw auto dichtbij hebben of kiest u voor een plaats op het autovrije camping gedeelte? Uniek is ons speciale tentenveld met natuur- en basisplaatsen. Meer privacy vindt u aan de bosrand. Kiest u voor luxe en comfort, dan zijn onze kampeerplaatsen met privé sanitair een ideale uitkomst. De Lemeler Esch is een camping dichtbij Ommen. Een gezellig vakantieplaatsje op 6 km. afstand van Natuurcamping De Lemeler Esch. Ommen heeft een bijzonder centrum met oude gevels, veel leuke winkeltjes, gezellige terrassen en restaurants. Door het vakantieplaatsje stroomt rivier De Vecht. Verder zijn er tal van culturele bezienswaardigheden en fraaie boerenhoeven en landschappen. Voor ieder wat wils!

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate