Vind de leukste reis

Hotel De Zeeuwse Kust

Noordwelle / Renesse / Zeeland / Nederland
  1 van 8

Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust, 250 meter van het strand van Renesse. Dit hotel is ingericht met 40 ruime familiesuites met een aparte kinderslaapkamer met stapelbed. Alle suites beschikken over een ruime badkamer met inloopdouche, keukentje met kookplaat en combi-oven, een gezellig ingerichte living en een terras of balkon. 

Naast de familiesuites voor 4/5 personen zijn er ook mindervalidesuites tot 6 personen, een babysuite met complete babykamer en een bruid- en wellnesssuite met infraroodsauna. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten zoals o.a.; overdekt zwembad, groot water speelschip, waterspraypark dat open is bij mooi weer, airtrampoline, tennisbaan, midgetgolfbaan, voetbalveld, grote buitenspeeltuin en een leuke binnenspeeltuin voor de kleinste. 

Lekker dineren kan in het sfeervol ingerichte Strand Café DOK met groot buiten (dak) terras en brandende openhaard binnen. Het restaurant is geopend vanaf het ontbijt. Een lekkere pizza of pasta eten kan in La Costa “Pizza & Pasta” op de bovenverdieping van het centrumgebouw met groot dakterras met uitzicht op de duinen.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate