Vind de leukste reis

Familie groepsreis Het Keizerrijk van de Panda

Shanghai / Huadong / China
  1 van 8

Zeer complete en bijzondere familiereis door China

Tijdens deze reis door het veelzijdige China nemen wij je mee naar de mooiste plekjes. Zo bezoeken we de maar liefst 6.000 meter lange Grote Muur! Ook ontdekken we grote steden, zoals het futuristische Shanghai en de wereldberoemde hoofdstad Beijing. Alleen in Shanghai wonen al bijna evenveel mensen als in Nederland! We gaan ook naar het prachtige waterdorp Wuzhen en de voormalig hoofdstad Xi'an, met prachtige ouderwetse straatjes, tempels en stadsmuren. De reis zou haar naam natuurlijk geen eer aan doen zonder een bezoek aan Chengdu, het thuis van de reuzenpanda. We sluiten onze vakantie af bij deze vrolijke bamboe etende dieren!

Goede en gunstig gelegen hotels

We hebben gekozen voor goede drie- en viersterrenhotels op gunstige locaties, bijvoorbeeld bij een attractie in de buurt of bij het stadscentrum. In Wuzhen ligt ons hotel direct aan het oude Beijing-Hangzhou Grand Canal, met een prachtige uitzicht over dit water.

Leer de Chinese cultuur kennen

Wat is nou een betere manier om de Chinese gewoontes te leren kennen, dan door er zelf aan mee te doen? Daarom hebben een aantal typisch Chinese activiteiten aan het programma toegevoegd! We gaan bijvoorbeeld leren hoe we dumplings maken, dit zijn ontzettend lekkere Chinese hapjes. Ook nemen we deel aan een kalligrafieles, het Chinese schrift is erg mooi en leuk om te 'tekenen'. Op de Grote Muur hebben wij ook nog een verrassing, we gaan vliegeren en krijgen een echt 'Muurdiploma'!

Ervaren, bevlogen reisleiders

Onze Nederlandssprekende reisleiders kennen China door en door en zij laten je de mooiste plekjes zien. Zoek je een leuk restaurantje in de buurt? Of de beste plek voor souvenirs? Onze reisleiding weet het te vinden en zij laten het graag aan je zien. Heb je nu al een vraag voor onze reisleiders?

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate