Vind de leukste reis

Vakantiepark Prinsenmeer

Asten / Noord-Brabant / Nederland
  2 van 9

Vakantiepark Prinsenmeer

Het hele jaar door is er voor iedereen voldoende waterpret te beleven in het binnen zwembad met apart peuter- en kleuterbad. Tijdens de zomermaanden leeft het strandbad enorm op. De waterplas heeft onder andere een glijbaanplatform met drie verschillende glijbanen. Bij het strandbad  zijn er verschillende sportvoorzieningen zoals een beachvolleybalveld, een airtrampoline en een midgetgolfbaan.

Voor de kinderen is er naast veel waterpret ook de indoor speeltuin met talloze klimtoestellen, ballenbak en een rodelbaan met sleetjes.

De overdekte plaza telt meerdere horecagelegenheden als een buffetrestaurant, foodcourt, ijssalon en terrassenIn het theater van het Prinsenhof Plaza, worden tijdens de vakanties verschillende voorstellingen georganiseerd voor en met de kinderen.


Omgeving Prinsenmeer

Naast alle activiteiten binnen en rondom Vakantiepark Prinsenmeer is er ook in de omgeving van het park veel te zien en te doen. Nationaalpark De Groote Peel is voorzien van vele fiets- en wandelroutes. In Asten zelf kunt u de Botanische tuin en de Oude Molen bezoeken.

De overdekte speeltuin Toverland in Sevenum is een garantie voor een leuke dag uit. Natuurlijk zeker ook het nabij gelegen pretpark De Efteling in Kaatsheuvel of De Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

 

Voor een dag lekker de stad in bevinden zich de steden Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Weert zich op een korte afstand van vakantiepark.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate