Vind de leukste reis

Vakantiepark Parelstrand

Lommel / Limburg / België
  1 van 6

Vakantiepark Parelstrand

Op Vakantiepark Parelstrand, gelegen in het Belgische Lommel, wordt aan  de vakantiewensen voldaan. Hier is het genieten van de natuurlijke omgeving, het strand en de bossen. In Lommel is het werkwoord 'Lommelen' uitgevonden, wat zoiets betekent als: drink, lach, geniet en bewonder!

Lommelen kan hier volop met een heerlijk zandstrand en de visvijvers. De gasten van dit park genieten bovendien van gratis toegang tot het overdekte subtropisch zwemparadijs van Oostappen Vakantiepark Hengelhoef (38km afstand).

Omgeving Lommel

Vanuit het gemoedelijke Belgische Lommel trekt u zo de mooie natuur in of gaat u een dagje erop uit met de kinderen. Het is heerlijk wandelen door de natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos of Lommelse Sahara. In Lommel zelf zijn volop bezienswaardigheden te vinden als Het Frankisch Marktplein, het Burgemeestershuis, het Molenmuseum, Glazen huis en glas museum.

Voor een pret- en themapark kunt u naar Bobbe-jaanland in Lichtaart of indoor Plopsaland Hasselt gaan. Volop shoppen kan erg goed in het Wijnegem Shoppng Center, een overdekt winkelcentrum met 240 winkels nabij Antwerpen.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate