Vind de leukste reis

Landal Aelderholt

Albion / Drenthe / Nederland
  1 van 5
Wie Drenthe zegt, denkt aan hunebedden, bossen, veen en pittoreske dorpjes met rieten daken. Drenthe is een schatkamer aan bezienswaardigheden, die zich het beste per fiets laat verkennen. Er ligt 1.100 km fietspad voor u klaar. Op Landal Aelderholt komt u weer helemaal op krachten. Zodat u fluitend de
par-62 golfbaan van het park op loopt. En terwijl de kinderen genieten in het grote indoor-speelparadijs, kunt u nog even mooi de andere sportieve faciliteiten ontdekken. 

Landal Aelderholt beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een groot indoorspeelparadijs, een ballenbak, bowlingbanen, visvijver, een dierenweide, diverse speeltuintjes, een sport- en spelveld en een zwembad met apart kleuterbad en diverse waterattracties. Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een recreatieprogramma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam. Ben jij binnenkort jarig en wil jij je feestje eens anders vieren? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar Landal Aelderholt. Bij Landal Aelderholt kun je kiezen uit verschillende feestjes, zoals een Bollo Smul Party, Bollo Spetter Party en de Bollo Fun Party. Voor meer informatie kunt u kijken in onze folder.

De sport en recreatie medewerkers laten u onder de best mogelijke veiligheidsomstandigheden kennis maken met verschillende sporten. Traditionele sporten maar ook nieuwe bijzondere sporten. Mountainbiking, voet- en volleybal en snorkelen, behoren tot de mogelijkheden maar u kunt ook meedoen aan bijvoorbeeld Aquarobic of een tennistoernooi. Of zoekt u misschien een actieve ontspanning en gezelligheid? Van creatieve, actieve tot amusementachtige activiteiten, etc. Genoeg redenen om mee te doen…! Hierbij een kleine opsomming van de vele mogelijkheden: midgetgolf, fietsen, biljarten, darten, bowling, klootschieten, verschillende excursies, boogschieten, etc.  
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate