Vind de leukste reis

Landal Hunerwold State

Wiesen / Drenthe / Nederland
  2 van 6

Welkom op Landal Hunerwold State. Of beter gezegd: welkom in Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, want dat ligt naast de deur. Als we bij Landal GreenParks zeggen dat onze parken op de mooiste plekjes liggen, dan menen we dat ook. In de omgeving van het park kunt u diverse prachtige routes fietsen. Op naar de uitgestrekte heidevelden en stuifduinen dan. En eenmaal terug op het park dobberen de kids al weer rond in de recreatieplas..... en u kunt genieten in uw luxe villa. 

Landal Hunerwold State beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een openluchttheater, een zwembad en buitenbad voor de kinderen op de naastgelegen camping (het zwembad is geopend van 25 april - 30 september) en kan je vissen. Landal Hunerwold State biedt tijdens en na de vakanties activiteiten aan zowel op als buiten het park. De natuurrijke omgeving heeft u van alles te bieden om lekker te genieten en te ontspannen.

De vele wandel- en fietsroutes brengen u bij heidevelden, visplaatsen, vennetjes, zandverstuivingen, recreatieplassen, een fraai hunebed en gerestaureerde kalkovens. Tussendoor kunt u afkoelen op de vele terrassen die Diever kent. Of breng eens een bezoekje aan het Planetron Cinedome, dit vindt u aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld. Eeen bijzondere attractie, alleen al door de vormgeving van het gebouw.  

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate